A+ A A-

O nama

Na ovom linku možete vidjeti riječ osnivača i vlasnika na samom početku postojanja tvrtke.

„SOKOL SPORT D.O.O. 2012.“

 

 

            Ono što bih izdvojio danas, nakon četiri godine postojanja kao najbitniji dio našeg poslovnog funkcioniranja jest da smo opstali na tržištu u situaciji kada je veliki broj malih poduzetnika u našoj prekrasnoj zemlji morao zatvoriti svoja vrata.

           

            U ove četiri godine ostvarili smo čitav niz poslovnih kontakata s mnogobrojnim sportskim prijateljima  diljem Hrvatske i samo zahvaljujući našem kvalitetnom poslovnom i partnerskom odnosu opstali smo i radimo  dan/danas. Jednako su nam važni klubovi, udruge branitelja, škole nogometa, školski sportski klubovi, rekreativci. Možda bi krilatica: „ Sokol Sport prijatelj sporta!“….. najkvalitetnije opisala naš poslovni put!

 

            U međuvremenu osluškujući „puls“ poslan sa samih sportskih terena došli smo i do saznanja što nedostaje, i gdje su najveći problemi. U protekle dvije godine osluškujući upravo ove signale došli smo do sportskih objekata  i infrastrukture u našim školama, točnije sportskim dvoranama te vanjskim igralištima. Nije toliko niti važno u vlasničkom smislu da li se radi o objektima u vlasništvu gradova, općina, ili županije.

            Kronični nedostatak novca u sportu manifestira se direktno i na stanju objekata na kojima se sportske aktivnosti odvijaju pa još uvijek imamo jako puno igrališta sa nestandardiziranom opremom (pripasani golovi, koševi koji zadovoljavaju formu, a infrastruktura u jednom dosta velikom dijelu dvorana mogla bi biti bolja). Tereni su nam neograđeni, zaštitne mreže oronule, probušene i stare itd……

 

            Upravo ovaj signal otvorio je zasada jedno novo poglavlje u funkcioniranju tvrtke i postali smo prihvatljiv sportski servis za sportske objekte (pokušao sam to ovako nazvati).

Tako smo u jednom ne predugom periodu stavili na raspolaganje naše kapacitete i za ne puno novca servisom, ugradnjom standardizirane opreme, ili zamjenom dotrajale dali jednu novu dimenziju školskim sportskim terenima i dvoranama na kojima smo radili.

 

            Kroz slijedećih nekoliko slika moguće je vidjeti naš posao koji je u isto vrijeme i naša referenca. Želja mi je upravo ovim načinom dati novi sjaj Vašim sportskim objektima, a vodeći Vas korak po korak u našem radu imati ćete prigodu vidjeti kako smo došli do upravo tog željenog „sjaja“ koji spominjem.

 

ZAMJENA I UKLANJANJE STARIH TE UGRADNJA I STAVLJANJE U FUNKCIJU NOVIH BOČNO SKLOPIVIH  KOŠARKAŠKIH KONSTRUKCIJA

 

IZMJENA DOTRAJALIH CENTRALNIH DIJELOVA ŽELJEZNE ZAŠTITNE MREŽE TE UGRADNJA NOSAČA I  PVC ZAŠTITNE MREŽE NA NOGOMETNOM IGRALIŠTU.

 

STAVLJANJE U FUNKCIJU KOŠARAKAŠKIH KONSTRUKCIJA S UGRADNJOM NOVIH KOŠARKAŠKIH TABLI S OBRUČIMA I MREŽICAMA

 

UGRADNJA STANDARDIZIRANIH GOLOVA S NAGLASKOM NA SIGURNOSNU KOMPONENTU S UBETONIRANIM SEGMENTIMA GOLA

 

POSTAVLJENA KONSTRUKCIJA ZA KARIKE

 

UGRADNJA ZAŠTITNE MREŽE KOJA ŠTITI NOVOOBNOVLJENU FASADU NA ŠKOLSKOJ ZGRADI I DVORANI

 

Cijenjeni sportski prijatelji!

            Koristim prigodu da zahvalim svima onima koji su nam dali povjerenje da objektima o kojima brinu damo novi sjaj i dimenziju. U isto vrijeme sve što smo za njih obavili najbolja je preporuka za sve Vas koji za takvim promjenama iskazujete potrebu.

            Mi smo sportski servis kojem se možete obratiti za sve ono što vidite kao problem. Djelujemo  brzo, učinkovito i kvalitetno. Naši su proizvodi svi standardizirani sa EU kriterijima, a sigurnost korisnika (sportaša) na prvom je mjestu. Kontaktirajte nas !

 

 

 

MI SMO „SOKOL SPORT D.O.O.“    Mi smo prijatelji sporta!

Sokol sport d.o.o. - sva prava pridržana.Izrada i održavanje: EURONET